zondag 29 mei 2011

Zomaar tegenaan gelopen.....

 Zomaar tegenaan gelopen....
We waren al een tijdje op zoek naar een mooi tuinsetje voor onder de notenboom. En toen gebeurde het...op een mooie zaterdagmorgen waren wij in het schone Biddinghuizen. We moesten even een bloemetje halen en toen zagen we hem staan....We waren meteen verliefd, dat begrijp je. En ja toen moest die natuurlijk mee. Nu moet je weten dat wij een heel klein gezellig autootje rijden (Peugeot 205). En daar zaten al twee kinderen,een maxi-cosi, een autostoeltje en twee volwassenen in. Maar met een beetje passen en meten paste daar dus ook nog dit schattige setje bij in. En zeg nou zelf hij is voor dit plekje gemaakt. We zien onszelf al heel idyllisch zitten onder de boom hi,hi,hi. Na een poosje zitten heb je denk ik wel een beetje een houten...... Maar romantisch staat het zeker. 

Afgelopen zaterdag mocht Frederique met opa en oma mee naar de zorgboerderij van Oom Bart. Daar was de hele dag feest. Ze heeft op het springkussen gesprongen, pony gereden, een koe gemolken en ze werd geschminkt (zie foto). Ze zag er prachtig uit. Ondertussen waren wij even naar het tuincentrum geweest en daar hebben we een bijenkastje en vlinderkastje gekocht. Die stonden al een hele tijd op ons verlanglijstje. Nu maar hopen dat we snel nieuwe bewoners krijgen. Frederique heeft de huisjes al even grondig bestudeerd. En ze zijn bewoonbaar verklaard 
Hoera! Welkom vlinders en bijen!


2 opmerkingen:

 1. Deed het zeer toen je er tegenaan liep?!!! Wat een mooie foto's heb je ervan gemaakt. En Frederique; wauw, je ziet er weer geweldig uit.
  groeten de Van Nassau's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een erg leuk setje!
  Waarschijnlijk niet comfortabel maar mooi is het zeker!

  Ik ben benieuwd hoe snel jullie bewoners krijgen in jullie nieuwe huisjes :)

  BeantwoordenVerwijderen