zondag 22 mei 2011

Aan de haak!

Vanavond maar weer even ervoor gaan zitten. Lekker voor de tv, kopje thee erbij en alles wat ik nodig heb onder hand bereik. Na een dag met een grieperig meisje, lekker even haken. Onze kleine;grote meid is een beetje ziek. Hoesten, koorts en alles doet zeer. En als je dan twee jaar bent en nog niet zo goed kan vertellen hoe je je voelt, kun je maar één ding doen, huilen.Ze heeft vandaag heerlijk voor de film van Pluk van de Petteflet 'gehangen'. Gelukkig vinden papa en mama die ook heel leuk dus dat was helemaal niet erg. En nu ligt ze heerlijk te slapen. Wat is dat dan een heerlijk gezicht zo'n fris, lief meisje in haar 'grote meisjes'bed. En nu dus even aan de haak. Voor het dochtertje van m'n nichtje ben ik een witte haarband aan het haken en die is bijna af. Nu het leukste nog de bloemetjes voor erop. Dinsdag komt ze de haarband ophalen dus ik heb nog even. Voor Frederique had ik al een keer twee haarbanden gehaakt (zie foto's). Erg leuk om te doen. 
Nou ik ga nu maar even echt aan de haak, anders is het zo alweer bedtijd.
Groetjes Marieke 

 

4 opmerkingen:

 1. Wat is die regenboog haarband ook gaaf! Erg leuk zijn ze allebei al geworden! Ben ook erg benieuwd hoe de witte wordt!
  Ik ben al met mijn 4e kledinghanger bezig! Daarna ook maar eens een haarband haken voor Suus!
  Liefs Cin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Phoe wat een gepriegel zeg die kleine bloemetjes haken! Moet je mij maar niet laten doen ;)

  Ik kreeg jouw blog via-via door en je hebt er een nieuwe volger bij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig! Ik vind het ook leuk om bloemetjes te haken. Nu ben ik op zoek naar een haakpatroon voor een dolfijntje (Nathaniels lievelingsdier)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marieke, ik ben op zoek naar het patroon van een haarband en mijn kleindochtertje vind deze zo mooi. Heb je hier een patroontje van of kun je me zeggen hoe je dit hebt gemaakt? Alvast bedankt Elena

  BeantwoordenVerwijderen