woensdag 18 mei 2011

Onze trots: De tuinbank

dé Tuinbank
Onze trots: De tuinbank. Het is nu natuurlijk helemaal hip, tuinmeubels van steigerhout. En ja wij wilden er ook graag één. Mijn zusje en haar man wonen in een heel gezellig huis, met een hele gezellige veranda. En op die veranda moest een grote hoekbank van steigerhout komen. En aangezien mijn man, zwager en vader erg handig zijn hadden ze bedacht dat kunnen wij ook wel zelf maken. En zo gezegd zo gedaan. Via,via kwamen we aan goedkoop steigerhout en toen konden ze aan de slag. De mannen hadden bedacht eerst die van ons te maken (die is wat kleiner) heel vervelend, maar niet heus. Na twee dagen zagen, meten en timmeren was de bank 'geboren'. Hij is helemaal geweldig!!!! En maakt het terras in één keer een stuk gezelliger. Nu nog wat kussentjes erbij en dan nog een zonnetje. Heerlijk met m'n mandje haakspul in de zon, mooie dingen maken. De bank van m'n zusje is ook erg mooi geworden. Hij staat helemaal super op hun veranda. En die bank ligt al helemaal vol met hele leuke kussentjes. Zodra ik een foto heb van die mooie veranda, zal ik even een foto laten zien. 

groetjes,
Marieke 

2 opmerkingen:

 1. Wouw wat een mooie plaatjes van jullie mooie bank! Er gaaf! En inderdaad, het valt gelijk op als je bij jullie komt! Zelfs Suus zag het (en vanmiddag na het slapen zei ze weer dat Frederique een nieuwe bank heeft, hihi!)
  Ik ben ook erg benieuwd naar de veranda en bank van je zusje!
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf!
  Gerko is nu bezig met een tuinhuis en veranda, en dan (volgend jaar misschien) ook zo'n bank van steigerhout. Helemaal onze smaak (-:

  BeantwoordenVerwijderen